SALAM dari BUKIT ISTANA

SALAM dari BUKIT ISTANA
BLOG INI ADALAH BLOG PANDANGAN PERIBADI DAN CATITAN PERJALANAN ABELI SEBAGAI PHOTOGRAFER AMATUR YANG MASIH BELAJAR DAN MEMERLUKAN TEGURAN MEMBINA..BLOG ABELI NI TIDAK ADA KENA MENGENA DGN MANA-MANA PARTI POLITIK. PENGUNJUNG YANG BERFIKIRAN TERBUKA(OPEN MAINDED) SAJA DI JEMPUT MELAWAT BLOG ABELI.. SEKIRANYA TERDAPAT GAMBAR. CERITA. CATITAN. YANG MENYINGGUNG PEMBACA SEMUA.. ABELI MEMOHON JUTAAN KEMAAFAN..IANYA SECARA KEBETULAN TIDAK DI SEGAJAKAN.. TERIMA KASIH.. SELAMAT MENGUJUNGI BLOG ABELITOKJORO.

SELAMAT DATANG KE BLOG :-

ABELI ROSLI

Foto saya
Jerantut, Pahang, Malaysia
"Berkawan bukan untuk sementara tetapi selamanya.. bukan untuk esok tapi hingga ke hujung nyawa. biar kita tidak mempunyai wang ..asalkan kawan percaya..walau kita tidak punya rupa.. jujur lah pada kawan kita"....Di lahirkan di kg Terap Tg Besar Benta Kuala Lipis Pahang.kini menetap di Jerantut.. bertugas di TM (PEMANCAR RTM BUKIT ISTANA JERANTUT). menceburi bidang PHOTOGRAFER...sebagai kerjaya sambilan...

TeMaN TaPi MesRa

MASA ITU.. " SESAAT TIDAK MENUNGGU KITA "

03 Julai 2009

MAJLIS BERBUKA PUASA.

Assalamualaikomwarohmatullahhiwabarokatuh...

pengujung blog abeli yang tak seberapa ni.. bebanyak terimakasih la di atas kesudian semua mengunjung blog yang entah apa-apa ni.kali ni abeli nak cerita tentang majlis berbuka puasa yang di adakan di SEK KEB INDRAPURA JERANTUT PHG. Dimana anak Abeli belajar..majlis ini di adakan pada khamis malam jumaat di surau sek keb inderapura.. majlis di mulakan dgn berbuka puasa.. solat magrib berjemaah.. solat hajat .. bacaan yasin.. oleh guru..ibubapa.. dan murid..murid.. memohon berkat untuk anak anak kita yang menghadapi peperiksaan UPSR Tidak lama lagi.. agar beroleh kejayaan yg cemerlang nanti... kita harap semuga doa kita di makbulkan dan anak2 kita beroleh kejayaan..aminnnn.

gambar majlis berbuka puasa


4 ulasan:

Nl berkata...

sonoklah... berbuka puasa bersama...

amin... insyaAllah... semoga mereka semua berjaya...

echah_syed berkata...

salam....

salam kenal..

timakasih sudi singgah umah combi :)

jom link kat followers.tq

TokNabe berkata...

Gitulah selain budak2.. mak bapak kena jugak berusaha bersama utk kejayaan anak2. Berpuasa sunat bersama anak2 sebagai satu dorongan utk menunjukkan yang mak bapak ni pun turut sama bersusah payah utk kejayaan anak2.

盛豐 berkata...

龍筋保養油壓舒壓按摩
成人無碼DVD光碟
情趣跳蛋
免費視訊情色
百家樂
免費名模麻豆自拍
德州撲克線上
酒店經濟
情色聊天室